Interesserer du dig for forskningsbaseret viden og dens anvendelse?
Procurator safety and hygiene solutions
Arbejdsmiljøcentret
Bliv klogere på Creceas morgenmøder
Bliv klogere på Creceas morgenmøder
Tæt
Nulstille kodeord

Vi sender dig en e-mail med en hemmelig nøgle. Når du har modtaget nøglen, kan du bruge den til at ændre din adgangskode.

Tæt
Log på
*
*
Kan du ikke logge ind? Bliv medlem af Arbejdsmiljønet og få ubegrænset adgang.

LOGIN

Ny direktør til Arbejdstilsynet

Søren Kryhlmand bliver ny direktør i Arbejdstilsynet. Søren Kryhlmand kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han blandt meget andet har haft ansvar for arbejdsmiljøområdet og arbejdsskadeområdet.

Han kender Arbejdstilsynet

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen udtaler:

“Med udnævnelsen af Søren Kryhlmand får Arbejdstilsynet en direktør, der kender Arbejdstilsynet, og som derfor også kender styrker og udfordringer i organisationen. Søren kender parterne, og med sin viden om både arbejdsmiljøområdet og arbejdsskadeområdet er han den helt rigtige til at sætte en ny retning for Arbejdstilsynet.

Det er en stor og nødvendig opgave, og jeg har tiltro til, at Søren kan løfte den til gavn for arbejdsmiljøet og for medarbejderne i Arbejdstilsynet.”

39 år

Søren Kryhlmand er 39 år og i dag afdelingschef for Koncerncenteret i Beskæftigelsesministeriets departement. Han har tidligere haft ansvaret for arbejdsmiljø- og arbejdsskadeområdet både som afdelingschef og kontorchef, ligesom han har været afdelingschef for arbejdsret, jura og det internationale område. Søren Kryhlmand kom til Beskæftigelsesministeriet i 2008 efter en fortid i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Søren Kryhlmand udtaler:

“Arbejdstilsynet har stor betydning for danskernes arbejdsliv og for arbejdspladser overalt i Danmark. Derfor er det en både spændende og vigtig organisation, som jeg nu bliver en del af, og det glæder jeg mig meget til. Jeg glæder mig særligt til at møde Arbejdstilsynets dygtige medarbejdere og sammen med dem arbejde for at skabe et godt arbejdsmiljø i Danmark.”

Søren Kryhlmand tiltræder i jobbet den 24. april 2017