13. november 2019Fit for work – another year

       

Debatten om stigende pensionsalder fortsætter med umindsket styrke. Det er et samfundsspørgsmål, vi skal forholde os til de næste mange år.

Som opfølgning på årskonferencen 2019 Fit for fight i 100 år, sætter vi til årskonferencen 2020 igen fokus på det lange og gode arbejdsliv. Det glæder os derfor at invitere dig til ArbejdsmiljøNETs årskonference 2020`Fit for work – another year´ den 23.-25. marts 2020 på Comwell i Kolding.

Her kan du erfaringsudveksle om det lange arbejdsliv med andre arbejdsmiljøprofessionelle, ligesom du kan få inspiration til, hvordan fællesskab, hjernegymnastik, planlægning af arbejdsdagen og god dialog kan være med til at gøre en forskel – både fysisk og psykisk. Derudover kommer der underholdende indløb fra arbejdsmiljøet.

Vi har nemlig samlet 10 interessante oplægsholdere inden for arbejdsmiljø.

Du kan blandt andet blive inspireret af:

  • Haldor Topsøe, som fortæller om, hvordan vi kan forebygge og undgå arbejdsulykker i fremtiden med Vision Zero
  • Pernille Slot, der klæder os på til at forstå og bruge kropssproget på arbejdspladsen
  • Christine Feldthaus, som giver et indspark til, hvordan arbejdsglæde og begejstring på arbejdet kan få lov til at udfolde sig.

Derudover kommer Specialklassen, der med hjælp fra publikum skal improvisere sig til et sjovt og underholdende indlæg om arbejdsmiljø. Specialklassen er bl.a. også kendt fra deres prisvindende tv-show på DR2, og der er med garanti dømt komik på højt plan.

Få uvurderlig viden og værktøjer med spænende, sjove og indsigtsfulde oplæg, så du kan give kollegerne på din arbejdsplads det bedst mulige arbejdsliv. Tilmeldingen er åben – tilmeld dig i dag og få 10 % Early Bird rabat.

Tilmeld dig som deltager her
Tilmeld dig som udstiller her

Vi glæder os til at se jer!
Bestyrelsen

Pssst….husk at hold øje med vores nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier. Her kommer vi med praktisk information og vil præsentere de spændende oplægsholdere.