17. februar 2015På udkig efter nye forbindelser

       

Netværk kan hjælpe med, at man når sine mål, siger de fire organisationsfolk, som udgør panelet på ArbejdsmiljøNETs årskonference

De kan ikke udføre deres arbejde uden at bruge deres netværk. At tale sammen med andre i en pause til et møde, over telefonen eller ved frokostbuffeten er afgørende for alle fire paneldeltagere til ArbejdsmiljøNETs årskonference. Derfor investerer de alle meget i deres forbindelser. Nogle af dem siger lige ud, at de ikke ville være i stand til at løse deres arbejdsopgaver uden.

Hvorfor netværke

Sanne Nikolajsen, konsulent hos FOA:

– Jeg kan ikke bedrive det, jeg gør, hvis jeg kun holder mig bag lukkede døre. Netværk gør livet lettere for mig. Jeg får mere viden end bare det, der står i bøgerne, så jeg er bedre hjulpet ved at ringe til en kammerat.

Jan Lorentzen, Dansk Industri:

– Jeg er hele tiden på udkig efter nye forbindelser, for tingene forandrer sig hele tiden.

Lars Andersen, arbejdsmiljøchef hos Lederne:

– Det at kunne udøve mit arbejde er meget afhængigt af mit netværk. Det at kunne lære af hinanden, også i en fortrolig atmosfære, hvor vi kan have tillid til, at det, der bliver sagt, ikke er ude over de sociale medier en halv time efter, det gør, at jeg kan få ting at vide, som man ikke hører gennem de officielle kanaler. Den slags kan være afgørende for at nå mine mål.

Peter Dragsbæk, konsulent hos COIndustri: Jeg investerer ret meget i de netværk, jeg har, og prøver at give så meget som muligt. Jeg lever af renterne. Jeg holder meget af netværk, som er præget af generøsitet.