Hvordan kombinerer man teori og praksis, når man uddanner fremtidens arbejdsmiljøledere? Det svar kommer vi nærmere på i årets sidste ArbejdsmiljøNET-webinar, hvor en ny masteruddannelse bliver præsenteret  

På Syddansk Universitet (SDU) udbyder man en ny masteruddannelse i Arbejdsmiljøledelse, og ArbejdsmiljøNET var en af de parter, som allerede sidste år afgav et høringssvar om tilrettelæggelsen af uddannelsen.

Vi lagde fra vores side i ArbejdsmiljøNET dengang stor vægt på en praksisnær uddannelse, som klæder kandidaterne på til en hverdag ude i de mange forskellige slags virksomheder, hvor både indstilling og krav til arbejdsmiljøet kan være meget brancheafhængigt.

Hvordan er det så gået med tilrettelæggelsen af uddannelsen, og hvordan bliver vore fremtidige kolleger klædt på til at mestre udfordringerne på de mange forskellige typer af virksomheder og organisationer?

Det kommer vi til at høre meget mere om, når studiekoordinator Per Æbelø og ekstern lektor på Institut for Teknologi og Innovation Anders Kabel giver en indflyvning til den kommende masteruddannelse i arbejdsmiljøledelse.

Webinaret er gratis og for alle interesserede og foregår onsdag den 8. december, kl. 14 på dette link.

Tilmelding er ikke nødvendig.