Med den stigende pensionsalder følger flere år på arbejdsmarkedet. Det betyder dog ikke, at vores arbejdsopgaver bliver mindre nedslidende af den grund – hverken fysisk eller psykisk – tværtimod. Vi må derfor gøre en ekstra indsats for, at vi selv, vores medarbejdere og kolleger ikke bliver slidt ned.

Men hvordan griber vi denne udfordring an? Hvordan kan vi sikre, at vores unge medarbejdere får en god start på arbejdslivet og kan holde til opgaven de næste mange år? Og hvordan kan vi hjælpe vores ældre medarbejdere, der måske allerede mærker de mange års arbejde på krop og sind? Det sætter vi fokus på, når vi inviterer til årskonference i Kolding den 8. – 10. april 2019.

Tilmeld dig som deltager her 
Tilmeld dig som udstiller her 

Forebyggelse er nøglen

Når først skaden er sket, kan den være svær at rette op på. Det primære fokus for konferencen vil derfor være forebyggelse.
Konferencen vil byde på en række forskellige oplæg, der på hver deres måde vil belyse, hvordan vi som arbejdsmiljøprofessionelle kan bidrage til at skabe et lang, godt og mindre nedslidende arbejdsliv.

Dem kan du møde

Pia Gjellerup, Formand for ekspertudvalget om udredning af arbejdsmiljøindsatsen
Charlotte Nørgaard Rasmussen, Seniorforsker, NFA
Søren Kryhlmand, Direktør for Arbejdstilsynet
Michaela Michelle Gudberg, KMA leder, LH Hockerup
Signe Ege Qwist, Seniorkonsulent hos ArbejdsmiljøCentret
Thomas Milsted, Foredragsholder og medlem af Stresstænketanken
Mikael Rasmussen, Foredragsholder og søvnekspert
Charlotte Bøving, Foredragsholder og læge

Læs mere
Tilmeld dig som deltager her 
Tilmeld dig som udstiller her