Efter en årrække med god betjening fra Niras/Joblife vedtog vi ved sidste års generalforsamling, at vi skulle se på nye muligheder for at optimere vores medlemsservice og foreningens økonomi – og gerne begge dele.

Som resultat af den beslutning – og efter en udbudsproces og tilbudsrunde – besluttede en enig bestyrelse at flytte sekretariatsfunktionen til Lindskov Communication, der siden 2018 har løst vores kommunikationsopgaver med medlemsblade, PR, LinkedIn, Facebook og nyhedsbreve. Derfor har bureauets medarbejdere også et indgående kendskab til vores organisation, visioner og samarbejdspartnere.

Det bliver en spændende rejse med flere nye tiltag, som vi ser frem til at kunne præsentere hen over efteråret. Et af de første og mest synlige er et nyt og mere brugervenligt website, der skal skabe bedre overblik over organisationen, konferencer, nyheder og meget mere.

Har I nogle spørgsmål til sekretariatet? Foreningens nye telefonnummer er 70 20 20 75 og mailen er fortsat info@arbejdsmiljonet.dk