Det høres ofte: Det moderne samfund er et stresset samfund.

Men hvordan skabes et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere kan have mange bolde i luften og ikke blive mentalt belastede? Der kan ikke sættes en stopper for samfundets udvikling, men der kan skabes nogle rammer, så medarbejdere trives – og hvor de kan udvikle sig og optimere deres motivation i arbejdet.

Over to dage har ArbejdsmiljøNET derfor samlet adskillige oplægsholdere inden for arbejdsmiljø, der præsenterer nye forskningsresultater og kommer med konkrete redskaber til, hvordan arbejdsmiljøprofessionelle hjælper organisationen og deres kolleger til at forebygge ulykker samt fysisk og psykisk belastning til konferencen 2023.

Vi tør godt love en konference sprængfyldt med oplevelser. Man vil blandt andet kunne stifte bekendtskab med ”Frk. Outlook”, som hjælper dig af med stress over indbakken, man kan høre oplæg om Technostress, som er en relativt ny udfordring inden for arbejdsmiljø – eller man kan møde den moderne ”Sherlock Holmes”, Niels Krøjgaard, som fortæller ting helt nye ting om dit kropssprog.”

 – Charlotte Breinholt, formand for ArbejdsmiljøNETs bestyrelse

Konferencen vil finde sted hos Comwell Middelfart d. 2.- 4. maj 2023. Læs mere om programmet og priser lige her.